maozi

jag tog en macka men inte fan blev jag bättre på poker för det


gjorde läxan i InDesign men så blev jag jättefrustrerad och ville göra något eget istället. så fick jag 74 idéer och började inte med någon, som vanligt. så jag gjorde en lista (se bild) så att jag kan välja EN grej tills nästa gång.


sen så kom babe hem från jobbet, satte mig i sitt knä och hjälpte mig att betala en räkning. sen pussade han mig i nacken :> gosgosgosgos. och SEN! spelade vi poker. och det gick så fruktansvärt dåligt att pappa hade skämts. jag skämdes nog också. hjärnan var liksom helt off. min hjärna är sämst. den är typ superior över min egen vilja. måste gå nån kurs i att bli smartare än min sega hjärna. ibland lägger den liksom av helt. nästan. man kommer liksom inte åt några tankebanor för hjärnan är jättesmart och envis. skithjärna.


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: ANNEKA

Så även om din pokerstrategi fungerar nu så kan du upptäcka senare att du kan göra på ett annat sätt för att underlätta för dig.

URL: http://www.skraplotter365.se/

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters