maozi

vi slogs om ordet rond efter rond

igår kom jag isäng väldigt sent. satt och fixade med en massa gamla filmklipp. Påsen kissade i sängen runt 04-tiden. mindre kul. och idag har hon varit helt distant. skitkatt. längtar till torsdag.


jag hade engelskaprov idag, och för att ha tränat så lite som jag gjorde så kan jag väl säga att det gick väldigt bra. men om jag hade tränat så gick det...rätt.. kass. typ -VG. aja. får väl se. jag var tredje ut att bli klar först. det är lite av ett Thorell-drag. tävlingsinstinkt. det är den ända gången jag har extrem tävlingsinstinkt, på engelskaprov. nästan aldrig annars. jag har i princip alltid varit klar först och ändå fått väldigt bra resultat, men i den här gruppen är det en kille som är riktigt snabb. får se om jag lyckas slå honom någon gång i både resultat och hastighet.


här är emiliofilmen:


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

hahahaha! vilken katt xD

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters